Szállítási módok összehasonlító táblázata

Szállítási mód

szállítási díj

utánvéttel

ingyen szállítás

szállítási határidő

átvétel időpontja

GLS futár

950 ft

1300 ft

15.000 ft felett

3 munkanap

munkanap 8-17 óra között

személyes átvétel

ingyenes

ingyenes

 

 

Az üzletünk nyitvatartási idejében:

kedd, csütörtök: 8-15.30

szerda, péntek: 8-16.30

ebédidő: 12-14-ig

Szállítási információk:

Csomagjainkat a GLS Hungary szállítja házhoz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GLS futárszolgálat: csomagod várhatóan a rendelésed leadását követő  3. munkanap fogod megkapni, várhatóan 8 és 17 óra között. Két e-mailt fogsz kapni, egyet a csomag rögzítéséről, és egyet a kiszállítás napjáról. Ezeket az e-maileket őrizd meg, mert ebben van a csomagszámod. Szükség esetén ezzel tudod követni a csomagod útját a https://gls-group.eu/HU/hu/home weboldalon.   A második e-mailben jelzik, hogy mikor kézbesítik a csomagod. Ha nem talál a futár, telefonon felveszi veled a kapcsolatot. Sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy. Kettő alkalommal kísérli meg a kézbesítést, ezután visszaküldik a csomagot. A szállítás díját a megrendelőre terheljük, ami dupla díjat jelent (A visszautat is ki kell fizetni)

Amennyiben közlendőd van a futárnak, azt a megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd be (nem egyezik a név az ajtócsengőn, elromlott, stb.), és mi minden esetben feltüntetjük a csomagon.

A GLS szállítási díja: 950 ft. utánvét esetén 1300 ft. 15.000 ft-os vásárlás felett ingyenes.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Személyes átvétel: személyesen az üzletünkben veheted át a csomagod. Ebben az esetben személyesen átnézheted a választott darabokat, és bővítheted is a vásárlásod. Nyitvatartásunk: kedd, csütörtök: 8-15.30, szerda, péntek. 8-16.30. Ebédszünet: 12-14- óráig.

Címünk: 6326, Harta, Széchenyi u. 37.

A személyes átvétel díja: 0 ft