Szállítási infók:

Amennyiben postapontra, MOL töltőállomásra vagy MPL csomagautomatába kéred a csomagot, kattints erre a linkre https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/, keresd ki a megfelelő pontot, és a rendelésnél a megjegyzés rovatba írd be a pontos címet.

Szállítási módok összehasonlító táblázata

Szállítási mód

szállítási díj

utánvét

ingyen szállítás

szállítási határidő

átvétel időpontja

 MPL-házhozszállítás

1090 ft

+350 ft

15.000 ft felett

3 munkanap

munkanap 8-17 óra között

MPL-postapont

990 ft +350 ft 15.000 ft felett 3 munkanap munkanap 8-17 óra között

MPL-Mol töltőállomás

990 ft +350 ft 15.000 ft felett 3 munkanap munkanap 8-17 óra között

MPL-csomagautomata

860 ft +350 ft 15.000 ft felett 5 munkanap 0-24-ig,

DPD-házhozszállítás

1040 ft +350 ft 15.000 ft felett 4 munkanap munkanap 8-17 óra között

személyes átvétel

ingyenes

ingyenes

 

 

Az üzletünk nyitvatartási idejében:

kedd, csütörtök: 8-15.30

hétfő, szerda, péntek: 8-16.30

ebédidő: 12-14-ig

Szállítási információk:

Csomagjainkat az MPLpostafutár szállítja házhoz.

MPL postafutár házhozszállítás: csomagod várhatóan a rendelésed leadását követő  2. munkanap fogod megkapni, várhatóan 8 és 17 óra között. A csomag feladásásról e-mailt fogsz kapni, ebben találod a csomagszámot és a kiszállítás napját. Szükség esetén a csomagszámmal tudod követni a csomagod útját a  http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes   weboldalon.Ha nem talál a futár, telefonon felveszi veled a kapcsolatot. Sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy. Következő munkanap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ekkor is sikertelen, akkor az értesítésen szereplő postán veheted át a csomagot 10 munkanapig, különben visszaküldik nekünk a csomagot. A szállítás díját a megrendelőre terheljük, ami dupla díjat jelent (A visszautat is ki kell fizetni)

 

Amennyiben közlendőd van a futárnak, azt a megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd be (nem egyezik a név az ajtócsengőn, elromlott, stb.), és mi minden esetben feltüntetjük a csomagon.

Az MPL szállítási díja: 1090 ft. utánvét esetén + 350 ft. 15.000 ft-os vásárlás felett ingyenes.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Postapontos csomag (átvétel postán): a megrendelés leadásakor válaszd ki, hogy melyik postán szeretnéd átvenni a csomagod. Fontos, hogy személyazonosság igazolásával veheted át. (személyi legyen nálad!). A csomag a rendeléstől számított 2. munkanap érkezik meg. Erről sms tájékoztatást kapsz, amikor beérkezett a postára. A csomagot a választott posta nyitvatartási ideje alatt veheted át. 10 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot, különben visszaküldik nekünk. A szállítás díját a megrendelőre terheljük, ami dupla díjat jelent (A visszautat is ki kell fizetni)

Az postapont szállítási díja: 990 ft. utánvét esetén + 350 ft. 15.000 ft-os vásárlás felett ingyenes.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOL töltőállomás: a megrendelés leadásakor válaszd ki, hogy melyik MOL töltőállomáson szeretnéd átvenni a csomagod. Fontos, hogy személyazonosság igazolásával veheted át. (személyi legyen nálad!). A csomag a rendeléstől számított 2. munkanap érkezik meg. A csomagot a választott töltőállomás nyitvatartási ideje alatt veheted át. Ez álltalában 0-24. 10 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot, különben visszaküldik nekünk. A szállítás díját a megrendelőre terheljük, ami dupla díjat jelent (A visszautat is ki kell fizetni)

Az MOL pont szállítási díja: 990 ft. utánvét esetén + 350 ft. 15.000 ft-os vásárlás felett ingyenes.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Csomagautomata: a megrendelés leadásakor válaszd ki, hogy melyik csomagautomatába szeretnéd átvenni a csomagod. Az utánvétes csomagot bankkártyával egyenlítheted ki. Amint megérkezett a csomagod az automatába, kapsz egy sms-t és egy e-mailt. Benne a felvételhez szükséges kóddal. Egy perces segítség: https://www.youtube.com/watch?v=gciWvaMRtFY  A csomag a rendeléstől számított 2. munkanap érkezik meg. A csomagot bármikor átveheted. A hét minden napján, hétvégén is,  0-24 óráig. 10 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a csomagot, különben visszaküldik nekünk. A szállítás díját a megrendelőre terheljük, ami dupla díjat jelent (A visszautat is ki kell fizetni)

Az csomagpont szállítási díja: 860 ft. utánvét esetén + 350 ft. 15.000 ft-os vásárlás felett ingyenes.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

DPD házhozszállítás: csomagod várhatóan a rendelésed leadását követő  3. munkanap fogod megkapni, várhatóan 8 és 17 óra között. A csomag feladásásról e-mailt fogsz kapni, ebben találod a csomagszámot és a kiszállítás napját. Szükség esetén a csomagszámmal tudod követni a csomagod útját a  https://www.dpd.com/hu   weboldalon.Ha nem talál a futár, telefonon felveszi veled a kapcsolatot. Sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy. Következő munkanap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ekkor is sikertelen, akkor  visszaküldik nekünk a csomagot. A szállítás díját a megrendelőre terheljük, ami dupla díjat jelent (A visszautat is ki kell fizetni)

 

Amennyiben közlendőd van a futárnak, azt a megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd be (nem egyezik a név az ajtócsengőn, elromlott, stb.), és mi minden esetben feltüntetjük a csomagon.

A DPD szállítási díja: 1040 ft. utánvét esetén + 350 ft. 15.000 ft-os vásárlás felett ingyenes.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Személyes átvétel: személyesen az üzletünkben veheted át a csomagod. Ebben az esetben személyesen átnézheted a választott darabokat, és bővítheted is a vásárlásod. Nyitvatartásunk: kedd, csütörtök: 8-15.30, szerda, péntek. 8-16.30. Ebédszünet: 12-14- óráig.

Címünk: 6326, Harta, Széchenyi u. 37.

A személyes átvétel díja: 0 ft

Minőségi kategóriák

 A használt ruhákat minőségi kategóriákba soroljuk. Ezeket a kategóriákat csillagokkal jelöljük, hogy könnyebben el tudj igazodni.

A csillagok jelentése:

ÚJ: új ruha, nincs csillaggal jelölve.

új új/cimke nélküli Új ruha. Lehet cimkés, vagy cimke nélküli, a használt kategóriába tartozik.

hibátlan hibátlan Újszerű állapotú használtruha.

használtabb jó Szép állapotú használtruha. Nincs kinyúlva, kifakulva, szép, utcai viseletre alkalmas használtruha.

jó használtabb Használtabb állapotú használtruha. Látszik rajta a használat, a mosás nyoma, fakult lehet, az anyaga kissé megnyúlhatott, bolyhosodás észrevehető, de folt, lyuk nincs rajta.

játszós játszós Kisebb folt, nyúlás lehet rajta. Előfordulhat pici lyuk. Akár új ruha is kerülhet ebbe a kategóriába, ha foltos.

 

A ruhákat gondosan válogatjuk, ha mégis észrevennél valami hibát, kérlek jelezd felénk!

Így mérjük a ruhákat:

Az ujja hosszát válltól mérjük. Ha nincs vállvarrás, akkor nyaktól mérünk, ezt minden esetben feltüntetjük a terméklapon.

A ruha bősége a szélesség. A ruhát kifektetve mérjük. A szélességet kétszer vedd, akkor kapod meg a teljes körméretet.

A hosszát pedig a váll legmagasabb pontjától mérjük.

Jótanács! A megfelelő méret kiválasztásához vegyél elő egy hasonló ruhadarabot, mint amit kinéztél áruházunkban, akkorát, amit jelenleg hord a gyermek, fektesd ki, és mérd meg! Ehhez viszonyítsd a méreteket, akkor biztos nem lesz fogsz csalódni a méretben!